"Hayvanlarda Fizyoterapi" konulu çevrimiçi konferans/söyleşi gerçekleştirildi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında 04.10.2024 Cuma günü saat 13.30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi giriş katı Z-02 numaralı derslikte bölüm öğretim elemanları ve öğrencilerinin hazır bulunduğu, Dr. Fzt. Neyran ALTINKAYA’nın ise Sidney-Avusturalya'dan davetli konuşmacı olarak çevrimiçi katılıdığı  "Hayvanlarda Fizyoterapi" konulu konferans/söyleşi gerçekleştirildi. Konferansta Dr. Fzt. Altınkaya tarafından, hayvanlarda fizyoterapi uygulamalarının tarihçesi, neleri kapsadığı, hangi hayvanlarla çalışılabildiği,  hayvan fizyoterapisti olmak için gerekli eğitimlerin neler olduğu ve yapılabilecek uygulamalar örnekleriyle anlatıldı. Konferansa misafir olarak katılan ve Avusturalya'da fizyoterapist olarak çalışan  Dr. Fzt. Ediz NECATİ ise Avusturalya'da fizyoterapistlerin çalışma koşulları, mesleki hakları ve fizyoterapist olarak çalışmak için gerekli olan şartları anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmacılar sunumlarını tamamladıktan sonra dinleyicilerden gelen soruları yanıtladılar. Toplantı teşekkür konuşmalarıyla son buldu.

Çevrimiçi konferan/söyleşi'den fotoğraflar:

Çevrimiçi konferan/söyleşi'nin zoom video kaydı:

Son Güncelleme : 06.10.2024 14:53

Son Etkinlikler